Plåtslageriarbeten

Vårt företag specialiserar sig på plåtslageri och kan hjälpa dig med alla typer av plåtarbeten. Vi har en bred kompetens inom takrenovering, takläggning, taksäkerhet och tätskiktsarbeten. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet kan vi ta hand om allt från mindre reparationer till stora projekt. Givetvis säkerställer vi att ditt projekt blir genomfört på ett professionellt sätt.

Säkerhet och kvalitet

Vi på Lomma Tak är stolta över att leverera högkvalitativ service med en personlig touch och arbetar alltid med högsta säkerhet och kvalitet som prioritet. Om du vill ha hjälp med ditt tak eller plåtslageriarbeten, kontakta oss på Lomma Tak för att få en professionell och pålitlig lösning som är anpassad efter ditt behov.

Vår Process

N

Första möte

När du kontaktar oss bokar vi in ett första möte, vilket är det första steget i processen. Under mötet kan vi stämma av vilken hjälp just du är i behov och ifall du har några specifika önskemål. Utifrån den informationen kommer vi lägga upp en plan för ditt arbete.

N

Påbörjat arbete

Efter det första mötet har vi en tydlig plan för ditt projekt och kan då påbörja arbetet. Vi utför allt arbete från start till slut, vi utelämnar inga delar av arbetet. När arbetet är påbörjat lägger vi stor vikt vid att arbeta både effektivt och noggrant för att följa den uppsatta planen.

N

Presentation av resultat

När arbetet är slutfört presenterar vi resultatet för dig. Här har du möjlighet att framföra synpunkter ifall resultatet inte blivit som du tänkt. Som ett professionellt företag tar vi på oss att åtgärda eventuella problem för att du ska bli helt nöjd.

Följs oss på Instagram
Hemma hos takläggaren så kommer inredningen från @welandab 💙 
trapp + klädhängaren som egentligen är ett nockräcke. 
För er utanför talbranschen så sysslar @welandab med taksäkerhet! ✨
Nu när Lucia-tåg är big no-no! så bjuder vi här på Lomma Tak på ett litet Lucia-medley. Glad Lucia!
Se solens strålar värma. Montage av infästningsplattor för solpaneler görs bäst av takläggare! På bilden ser vi Emin bränna fast den undre tätningen, vilken är ett krav för ett godkänt montage. @lommatak
Alla hjärtans dag! Då vill vi på Lomma Tak passa på att visa ej tidigare utgivet material. Där vår VD Nikolaj gör en av sina första kärleksförklaringar till sin ungdomskärlek. Föga anade väl hon att detta skulle resultera i ett över 20 år långt förhållande, 3 barn samt att han skulle vara ägare till Skånes bästa plåtslageri!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
Error: Invalid Feed ID.

Kontakta oss

Önskar du vår hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss! Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert

CAPTCHA

Lomma Tak AB
Kvalitetsvägen 5
232 61 Arlöv
040-41 60 10
info@lommatak.se