Plåtslagare Staffanstorp

Experter inom Totalentreprenader Plåtslageri Tillverkning Plåtslageri Plåtslageriarbeten Taktsäkerhet på alla sorters tak Tätskiktsarbeten

Plåtslagare Staffanstorp

Med över 40 års erfarenhet inom branschen är Lomma Tak AB ett självklart val av plåtslagare för dig i Staffanstorp med omnejd. Vi är stolta över att kunna leverera högkvalitativa arbeten, även vid komplexa uppdrag. Inom företaget finns erfarna plåtslagare som ser till att du får den bästa hjälpen utifrån dina önskemål och behov. Vi håller alltid det vi lovar, vilket gör oss till ett tryggt val av företag när det kommer till plåtslageri.

Lomma Tak

Värdesätter kundnöjdhet

För oss är kundnöjdhet högt prioriterat. Anlitar du oss arbetar vi med målet att du ska bli helt nöjd med såväl vår service som vårt utförda arbete. Därför är vi också noga med att lyssna till eventuella önskemål och behov, givetvis är vi flexibla och anpassar arbetet efter dessa. 

Våra tjänster

Vårt företag besitter gedigen och omfattande kompetens samt mångårig erfarenhet. Därmed kan vi erbjuda kvalitativ hjälp med ett brett urval av tjänster inom tak och plåtslageri. Letar du efter en kompetens plåtslagare har du kommit helt rätt.

Totalentreprenader Plåtslageri

Våra plåtslagare är erfarna inom plåtslageri och erbjuder totalentreprenader för ditt tak. Med vår kompetens och erfarenhet kan vi ta hand om allt från takläggning till tilläggsisolering. Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig en helhetslösning, här får du i Staffanstorp hjälp från start till slut.

Läs mer

 

Tillverkning

Vårt företag erbjuder tillverkning utifrån kundens önskemål. Vi tillverkar för leverans, du som kund väljer sedan om du sköter monteringen på egen hand eller om du önskar hjälp med detta.

Läs mer

Taksäkerhet

Vi är en ledande expert inom taksäkerhet och kan hjälpa till med säkerhet på alla sorters tak. Vi har det senaste inom utrustning och teknologi för att säkerställa en hög nivå av säkerhet på taket.

Läs mer

Plåtslageriarbeten

Lomma Tak är ett företag som specialiserar sig på plåtslageri och kan hjälpa dig med alla typer av plåtarbeten. Vi  på Lomma Tak säkerställer att ditt projekt blir genomfört på ett professionellt sätt.

Läs mer

Tätskiktsarbeten

Erhåll vår hjälp med tätskiktsarbeten. Genom vår långa erfarenhet och breda kompetens inom området kan vi erbjuda den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Läs mer

Följs oss på Instagram
Hemma hos takläggaren så kommer inredningen från @welandab 💙 
trapp + klädhängaren som egentligen är ett nockräcke. 
För er utanför talbranschen så sysslar @welandab med taksäkerhet! ✨
Nu när Lucia-tåg är big no-no! så bjuder vi här på Lomma Tak på ett litet Lucia-medley. Glad Lucia!
Se solens strålar värma. Montage av infästningsplattor för solpaneler görs bäst av takläggare! På bilden ser vi Emin bränna fast den undre tätningen, vilken är ett krav för ett godkänt montage. @lommatak
Alla hjärtans dag! Då vill vi på Lomma Tak passa på att visa ej tidigare utgivet material. Där vår VD Nikolaj gör en av sina första kärleksförklaringar till sin ungdomskärlek. Föga anade väl hon att detta skulle resultera i ett över 20 år långt förhållande, 3 barn samt att han skulle vara ägare till Skånes bästa plåtslageri!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
Error: Invalid Feed ID.

Lär känna lomma tak

Plåtslagare Staffanstorp

Lomma Tak är ett företag med omfattande kunskap och gedigen expertis inom tak och plåtslageri. Här finns kompetenta och skickliga plåtslagare och takläggare som är redo att ta sig an ditt uppdrag. Oavsett hur lite eller mycket hjälp du behöver är vi rustade för att hjälpa dig på bästa sätt. Med vårt arbete utgår vi från Arlöv som ligger i nära anslutning Staffanstorp men vi arbetar i stora delar av Skåne.

Slider Item

Vår historia

Slider Item

Vårt team

Slider Item

Referensobjekt

Läs mer

Slider Item

Våra dotterbolag

Kontakta oss

Önskar du vår hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss! Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert

CAPTCHA

Lomma Tak AB
Kvalitetsvägen 5
232 61 Arlöv
040-41 60 10
info@lommatak.se